Pro-Line spray blusser INDOOR

Een Prymaxx pro-line indoor spray brandblusser is een spray brandblusser voor professioneel gebruik in gebouwen en of kantoor gebouwen, en geschikt voor vrijwel alle veel voorkomende branden, zo ook voor vetbranden. De brandblusser kan d.m.v. een bij te leveren houder, in elke ruimte geplaatst worden. De spray brandblusser kan het beste geplaatst worden daar waar de brand het meest waarschijnlijk, uitbreekt. Dit geldt voor kantoor bij de meterkast, en voor kantoor de kantine, waar ook frituur vetten worden gebruikt.
Deze Pro-Line Indoor Glow in the Dark Prymaxx sprayblusser is 5 jaar keuringsvrij. Speciaal voor professioneel gebruik voor en door bedrijven.
De jaarlijkse controle moet verricht worden door een gecertificeerde Prymaxx inspecteur. Dit kan iedereen GRATIS (via E-Learning) worden indien deze module met goed gevolg wordt afgesloten. Deze uniek genummerde op naam gestelde certificaten dienen bij de RI&E documenten bewaard te worden. De jaarlijkse inspecties dienen op de etiketten (achterzijde) gedocumenteerd te worden.

Vraag naar uw speciale prijs

Onze prijs
€ 0,00
  • Alle prijzen zijn excl. BTW
  • Alle producten zijn uit voorraad leverbaar of snel te produceren.
  • Deze worden in de meeste gevallen binnen 48 uur geleverd.

Advies nodig? Klik hier of bel ons op 0411-210418